Bedrijfsbezoek april 2023

 

Aftrap 2023

Op woensdag 25 januari vond de traditionele aftrap van het nieuwe jaar plaats. Tijdens het korte formele gedeelte werd door Rob Bongenaar een toelichting gegeven op de nieuwe organisatiestructuur van de OVA. Het bestuur zal voortaan de werkgroep Evenementen ondersteunen bij de uitwerking van de verschillende activiteiten om zo de krachten beter te bundelen. Door een gevarieerd programma aan te bieden wordt geprobeerd om zoveel mogelijk ondernemers deel te laten nemen aan de activiteiten.

Vervolgens werden door penningmeester Willy Feller de cijfers toegelicht; conclusie is dat de OVA een financieel heel gezonde vereniging is. Tot slot presenteerde Rob Maas de activiteitenkalender voor dit jaar; deze kunt u inmiddels ook op de website terugvinden. Na een toost op een succesvol nieuw jaar werd er gezellig geborreld en bijgepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

De eerstvolgende OVA-activiteit staat gepland voor woensdag 15 maart aanstaande, dan vindt een nieuwe editie van het Ondernemerscafé plaats. Het ondernemerscafé wordt vanaf dit jaar gehouden bij Café Ons Jantje in Ommel.

Terugblik op zeer geslaagd ondernemerscafé

Op woensdag 7 december vond alweer het laatste ondernemerscafé van de Ondernemersvereniging Asten van het jaar plaats. Het was een zeer geslaagde editie met enthousiaste gasten en veel publiek. Op de website van SIRIS is een uitgebreid verslag en zijn alle gemaakte foto's terug te vinden, zie https://siris.nl/nieuws/artikel/jonge-ondernemers-stelen-de-show-bij-ondernemerscafe-ova-asten.Bedrijfsbezoek Cogas

Op 19 oktober was al weer het laatste bedrijfsbezoek van dit jaar. Het bedrijfsbezoek vond plaats in het prachtige nieuwe bedrijfspand van Cogas aan de Heikamperweg in Asten-Heusden. Ruim 80 OVA leden, al dan niet met partner, verzamelden zich vanaf 20.00 uur in de gezellige kantine van Cogas. Klik hier voor het verslag en de gemaakte foto's.

Bedrijfsbezoek op 19 oktober 2022

 Op 19 oktober staat een nieuw bedrijfsbezoek gepland. Ditmaal zijn we te gast bij Cogas. Meld je nu aan!Ondernemerscafé op 21 september 2022

 Op woensdag 21 september staat een nieuw Ondernemerscafé gepland! De diverse gastsprekers in het panel zullen dit onderwerp in zeer brede zin bespreken en bediscussiëren , onder leiding van HansStienen.

Gezond ondernemen gaat verder dan alleen fysieke, mentale of financiële gezondheid. Een boeiend onderwerp waarbij ook de bezoekers interactief betrokken worden. Naast het gastenpanel zal ook zangschool Anouk Demos een nieuw talent een podium bieden om de avond muzikaal te omlijsten. “FF Vlog een kijkje nemen bij” neemt u mee voor een kijkje achter de schermen bij een bedrijvige ondernemer.

Deze open avond is toegankelijk voor alle leden van OVA en voor iedereen die geïnteresseerd is. U bent van harte welkom, evenals een introducé, aanmelden hoeft niet.
Lees verder.

OVA Doe Dag op 14 juni 2022

De foto's die gemaakt zijn tijdens de OVA Doe Dag staan nu op de website!


Supersnel glasvezel voor alle ondernemers in Asten

Sinds enkele weken is Delta Fiber Netwerk actief in Asten, Someren en andere peelgemeenten om ondernemers en bewoners te benaderen en informeren over mogelijkheden van glasvezel in gebieden waar het aanbod momenteel ondermaats is. Het betreft onder andere industriegebieden van Someren en Asten.

Lees verder.

Ondernemen doe je samen

Agenda

20-04-2023

Bedrijfsbezoek

Inschrijven

14-06-2023

OVA Doe Dag

12-07-2023

Zomeravondborrel

20-09-2023

Ondernemerscafé

25-10-2023

Bedrijfsbezoek

22-11-2023

Ondernemerscafé