Profiel

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam RB AdministratieCoach
Adres Dunantweg 10 (3.10)
Postcode 5751 CB
Woonplaats Deurne
Telefoon 0630272314
Website www.RB-AC.nl
LinkedIn
E-mailadres info@rb-ac.nl

Bedrijfsomschrijving

Mijn naam is Riny Bierlee, oprichter van RB AdministratieCoach.

Mijn kennis en achtergrond liggen in de administratie en bij P&O. Vijfendertig jaar geleden startte ik als management ondersteuner, groeide door naar hoofd administratie en richtte me steeds meer op P&O....

Iedere ondernemer wil alle aandacht kunnen richten op het ondernemen zelf. De administratie schiet er hierdoor vaak bij in. Begrijpelijk, maar het succes van een onderneming hangt voor een aanzienlijk deel af van een goed lopende administratie. Controles kunnen goed worden uitgevoerd en u zal inzicht in uw financiële situatie verkrijgen.
RB AdministratieCoach zal uw administratie inrichten naar uw wensen en behoeften, een achterstand van de administratie wegwerken en naar gelang uw wensen op terugkerende basis de administratie regelmatig bijhouden.

Daarnaast kunt u RB AdministratieCoach inzetten als P&O consultant.
Een P&O Consultant richt de aandacht binnen uw onderneming op uw personeel en de organisatie daaromheen. Hierbij kunt u denken aan opstellen van een personeelshandboek, functioneringsgesprekken, dossieropbouw, salarisadministratie en/of managementrapportage.

Ondernemen doe je samen

Agenda

14-06-2023

OVA Doe Dag

Inschrijven

12-07-2023

Zomeravondborrel

20-09-2023

Ondernemerscafé

25-10-2023

Bedrijfsbezoek

22-11-2023

Ondernemerscafé