Profiel

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam Van Hoof Groep
Adres Stikker 19a
Postcode 5721 VD
Woonplaats Asten
Telefoon 0402018719
Website www.vanhoofgroep.nl
LinkedIn www.linkedin.com/company/1810582
E-mailadres mathijs@vanhoofgroep.nl

Bedrijfsomschrijving

De Van Hoof Groep is een familiebedrijf in Asten die met een drietal werkmaatschappijen een breed scala aan metaalbewerkingen uitvoert als toeleverancier voor diverse marktgebieden, met een personeelsbestand van ongeveer 75 medewerkers en in het bezit van ISO-certificering. De drie werkmaatschappijen Van Eijk Transmissie BV, Nima Speciaalwerk BV en HMF Nederland BV werken nauw samen en hebben productiecapaciteit voor fijnmechanische machineonderdelen, mechanische aandrijfcomponenten en plaatbewerking en klein constructie.

HMF Nederland ontzorgt haar klanten doordat de gehele supply chain wordt aangeboden. Gedurende het gehele proces van advies tot productie tot verpakken, heeft u één contactpersoon. Dit laat alle partijen excelleren als het aankomt op verantwoordelijkheid, snelheid en inzicht. Op onze plaatwerkafdeling lijkt het wel of u de showroom van Trumpf binnen loopt. Kanten / zetten en laseren / ponsen doet de Van Hoof Groep met de nieuwste machines van Trumpf. Ook nauwkeurige las- en plaatwerksamenstellingen vervaardigen wij in eigen huis. MIG/MAG lassen of TIG assen? Laserlassen? RVS, aluminium of staal? Met de hand of met de robot, wij kunnen het allemaal!

Van Eijk Transmissie geldt binnen de Van Hoof Groep als dé specialist in het verspanen van fijnmechanische aandrijfcomponenten. Opdrachtgevers staan we op creatieve wijze bij door productgericht, innovatief en flexibel te werken. Van tandwielen tot wormwielen tot kettingwielen tot assen met spline-vertandingen: wie met ons samenwerkt kan rekenen op slimme, kwalitatieve en technisch hoogwaardige eindproducten. Vertanden en aandrijfcomponenten zijn onze specialiteit. Het neusje van de zalm is het vertandingslijpen. Op dit vlak hebben we weinig concurrentie en veel kennis.

Nima Speciaalwerk concentreert zich binnen de Van Hoof Groep op fijnmechanisch verspanen en slijpen. Van Okuma tot Hermle tot Hedelius tot elk frees-bewerkingscentrum dat niet mag ontbreken in een modern machinepark met een hoge automatiseringsgraad is bij ons aanwezig. Daarnaast slijpen wij de producten zeer nauwkeurig en kunnen we vlakslijpen en rondslijpen, maar ook voor polygonen vormen draaien wij onze hand niet om.

Met een modern pand, hightech machinepark en ervaren metaalspecialisten, ontwikkelt en produceert de Van Hoof Groep componenten, producten en modules voor diverse (inter)nationale opdrachtgevers. Deze samenwerking zorgt voor veel voordelen. Daarnaast werken we in het hart van de Brainport-regio logischerwijs voor een breed scala aan hightechbedrijven. De stofgevoelige onderdelen, componenten of subassemblages die wij vervaardigen, worden met zorg geassembleerd en verpakt onder de beschermende atmosfeer van onze cleanroom. Het gemak van alles onder één dak is dat we hierdoor snel en flexibel kunnen produceren. Kijk gerust eens op onze website waar het totale machinepark staat te pronken en een aantal producten zijn uitgelicht.

Wil je weten of wij ook jouw uitdaging in de metaal aankunnen? Neem contact met ons op!

#MeetingMetalChallenges

Ondernemen doe je samen

Agenda

14-06-2023

OVA Doe Dag

Inschrijven

12-07-2023

Zomeravondborrel

20-09-2023

Ondernemerscafé

25-10-2023

Bedrijfsbezoek

22-11-2023

Ondernemerscafé