Profiel

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam NIPA Eindhoven B.V.
Adres Leslocatie Ommelseweg 55
Postcode 5721WT
Woonplaats ASTEN
Telefoon 085 3033958
Website www.nipaopleidingen.nl
LinkedIn
E-mailadres info@nipaopleidingen.nl

Bedrijfsomschrijving

Mijn naam is Petra van Bussel - Kusters en ik ben sinds februari 2018 eigenaar van NIPA.

NIPA Eindhoven B.V. ook handelend onder de naam NIPA Opleidingen (Nederlands Instituut voor opleiding van Praktijkassistenten voor Artsen), is een particuliere MBO-opleiding waar doktersassistenten worden opgeleid.

Mijn eerste kennismaking met NIPA Eindhoven was in 2000 toen ik de doktersassistentenopleiding heb gevolgd, die ik in 2002 heb afgerond. Ik heb daarna op diverse plaatsen ervaring opgedaan in het werkveld. Ik heb bij verschillende instanties gewerkt als doktersassistent, waarvan het langst op de huisartsenpost.

Naast mijn werkzaamheden als doktersassistent heb ik in deeltijd enkele HBO-opleidingen afgerond, onder meer Opleidingskunde, Management in de zorg en in 2016 de lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn.

In 2010 ben ik bij het NIPA begonnen met lesgeven. In de jaren erna ben ik steeds meer bij onderwijskundige taken bij het NIPA betrokken geraakt.

Het leiden van NIPA waarvoor ik vanaf februari 2018 de verantwoordelijkheid draag, doe ik samen met onze dochter Miranda en zoon Wessel. Zij hebben de nodige opleidingen gevolgd om mij bij alle voorkomende taken te kunnen ondersteunen.

We hebben een enthousiast, gemotiveerd en deskundig docententeam achter ons staan wat ook maakt dat het NIPA al jaren een gerenommeerde opleiding is waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Een ander bedrijf van ons is Zorgdidact. Dit hebben we In 2013 opgericht. Zorgdidact is een opleidingscentrum dat scholingen voor de zorgsector en EHBO lessen verzorgt. Tevens heeft Zorgdidact een webshop met oefenmaterialen voor de zorgsector. Zorgdidact biedt diverse diensten aan wat een goede aanvulling is op NIPA.

Met ingang van januari 2020 verzorgt NIPA niet alleen in Eindhoven, maar ook in Asten de opleiding tot doktersassistent.

Wil je meer weten kijk dan op onze website www.nipaopleidingen.nl en op www.zorgdidact.nl

Ondernemen doe je samen

Agenda

In verband met corona zijn alle activiteiten in 2020 bevroren.