Profiel

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam NIPA Opleidingen
Adres Leslocatie kantoor Ommelseweg 55
Postcode 5721WT
Woonplaats ASTEN
Telefoon 0619600251
Website www.nipaopleidingen.nl
LinkedIn
E-mailadres info@nipaopleidingen.nl

Bedrijfsomschrijving

Mijn naam is Petra van Bussel - Kusters en ik ben sinds februari 2018 eigenaar van NIPA.

NIPA Eindhoven B.V. (Nederlands Instituut voor opleiding van Praktijkassistenten voor Artsen), is een particuliere MBO-opleiding waar doktersassistenten worden opgeleid.

Mijn eerste kennismaking met NIPA Eindhoven was in 2000 toen ik de doktersassistentenopleiding heb gevolgd, die ik in 2002 heb afgerond. Ik heb daarna op diverse plaatsen ervaring opgedaan in het werkveld. Ik heb bij verschillende instanties gewerkt als doktersassistent, waarvan het langst op de huisartsenpost.

Naast mijn werkzaamheden als doktersassistent heb ik in deeltijd enkele HBO-opleidingen afgerond, onder meer Opleidingskunde, Management in de zorg en in 2016 de lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn. Met deze kennis heb ik als opleidingsfunctionaris gewerkt in het Elkerliek Ziekenhuis en als docent binnen de opleiding doktersassistent bij de NHA en het Summa college.

In 2010 ben ik bij het NIPA begonnen met lesgeven. In de jaren erna ben ik steeds meer bij onderwijskundige taken bij het NIPA betrokken geraakt.

Het leiden van NIPA Eindhoven waarvoor ik vanaf februari 2018 de verantwoordelijkheid draag, doe ik samen met mijn dochter Miranda van Bussel. Zij heeft in 2010 de doktersassistent opleiding bij NIPA afgerond. In februari 2018 heeft zij de docentenopleiding afgerond. Ik zal de hoofdverantwoordelijkheid dragen waarbij Miranda als assistent opleidingsmanager en docent ondersteuning biedt op o.a. administratief vlak en het verzorgen van lessen en begeleiden van stagiaires.

We hebben een enthousiast, gemotiveerd en deskundig docententeam achter ons staan wat ook maakt dat het NIPA al jaren een gerenommeerde opleiding is waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Samen gaan wij voort op de weg die NIPA Eindhoven is gegaan.

In 2013 hebben wij Zorgdidact opgericht, een opleidingscentrum dat scholingen voor de zorgsector en EHBO lessen verzorgt. Zorgdidact biedt een goede aanvulling op NIPA.

Met ingang van januari 2020 verzorgt NIPA ook in Asten de opleiding tot doktersassistent.

Wil je meer weten kijk dan op onze website www.nipaopleidingen.nl

Ondernemen doe je samen

Agenda

28-01-2021

Digitale nieuwjaarsborrel met quiz

Inschrijven