Profiel

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam Livera Asten
Adres Markt 10
Postcode 5721 GE
Woonplaats Asten
Telefoon 0493745187
Website
LinkedIn
E-mailadres bladel@livera.com

Bedrijfsomschrijving

Onze missie is dat wij vrouwen gelukkiger willen maken door te laten zien dat mooie, verleidelijke en functionele bodyfashion voor iedere vrouw bereikbaar is, voor ieder figuur en elk moment.
Trots zijn we op onze merkwaarden: expertise, verleidelijk, persoonlijk en gemak. Wij streven er naar vrouwen met de juiste vakkennis en goed advies te voorzien van de beste service. Met de juiste prijs/kwaliteit verhouding willen wij vrouwen voorzien van elegante, uitdagende en sexy lingerie, waardoor een vrouw zich zeker voelt. Want wie mooie en goed passende lingerie draagt, voelt zich beter en straalt dit ook uit.
Wij bieden een wisselende collectie in lingerie-, nacht en badmode. Onze eigen merken worden in-huis ontworpen door vakkundige stylisten en bieden veelzijdige lingerie voor elke vrouw, met elk figuur voor ieder moment.
Naast ons eigen merk Livera, bieden wij ook andere bekende merken aan als Chantelle, Passionata, Femilet, Anita, Triumph, Maidenform, Beachlife, Sunflair, Sloggi, en Ten Cate.
Met onze toonaangevende merken zijn we de beste merkenspeciaalzaak van Nederland in de bodyfashion. Livera heeft altijd de juiste BH voor elk moment en voor elke vrouw!
Ontdek onze persoonlijkheid, gastvrijheid en service in een van onze winkels.

Ondernemen doe je samen

Agenda

In verband met corona zijn alle activiteiten in 2020 bevroren.