Profiel

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam AllEqual B.V.
Adres Dukaat 3 Boxtel
Postcode 5283 PJ
Woonplaats Boxtel
Telefoon 0411-688533
Website www.allequal.nl/
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/10419125
E-mailadres info@allequal.nl

Bedrijfsomschrijving

AllEqual is een jonge onderneming in de uitzend en payroll sector. Jong betekent in dit geval echter niet onervaren. Want de mensen van AllEqual zijn zelf ondernemer en kennen de sector door en door omdat zij hierin al vele jaren werkzaam zijn. Met die schat aan kennis en ervaring in het hoofd en in het hart, weten de mensen van AllEqual precies hoe het werkt. AllEqual heeft dan ook een duidelijke visie als het gaat om werken met mensen: iedereen is van waarde, iedereen telt mee, iedereen is gelijk.

AllEqual is een eerlijke en betrouwbare partner, werkt transparant en simpel, zonder constructies en/of trucs. AllEqual is lid van branchevereniging ABU en is uiteraard SNA gecertificeerd.

AllEqual is als uitzendonderneming leverancier van werknemers voor het invullen van de flexibele schil van uw bedrijf. AllEqual richt zich op werkgevers die flexwerknemers waarderen om wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze doen. Deze werkgevers zien flexwerknemers niet als nummer, maar als toegevoegde waarde voor hun bedrijf. Aan deze werkgevers levert AllEqual zowel Nederlandse als buitenlandse werknemers. Onze buitenlandse werknemers wonen al langere tijd in Nederland, zij hebben er voor gekozen dat Nederland hun thuis is. Zij spreken goed Nederlands en/of Engels en kunnen mede daarom goed in een team werken.

AllEqual staat voor kwaliteit en het nakomen van afspraken. Geen kleine lettertjes, geen loze beloftes aan klanten en werknemers. AllEqual zorgt er voor dat klanten én werknemers tevreden zijn, met en over elkaar. AllEqual levert flexwerknemers aan MKB-bedrijven, onder meer in de logistiek, de metaalsector, de houtverwerkende industrie, de productie en de industrie.

Heeft u een vacature of wilt u meer weten over de diensten van AllEqual, neem dan contact met ons op.

AllEqual is een medium size uitzendonderneming met extra large service. AllEqual: People Count!

Ondernemen doe je samen

Agenda

14-06-2023

OVA Doe Dag

Inschrijven

12-07-2023

Zomeravondborrel

20-09-2023

Ondernemerscafé

25-10-2023

Bedrijfsbezoek

22-11-2023

Ondernemerscafé