Profiel

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam Sensare | coaching van persoon en positie
Adres Keskesweg 22 5721WS Asten
Postcode 5721WS
Woonplaats Asten
Telefoon 0493380313
Website www.sensare.nl
LinkedIn nl.linkedin.com/in/mirandaraaijmakers/
E-mailadres miranda@sensare.nl

Bedrijfsomschrijving

Energiek, betrokken, eerlijk en de kern weten te raken. Dat zijn woorden die ik terugkrijg als mensen zeggen waarom ze blij waren met mij als coach. Werkgevers en medewerkers weten me te vinden wanneer ze als persoon of team beter willen functioneren.

Of het nu gaat over terugkomen na een burn-out, loopbaanoriëntatie, spanning en veerkracht, assertiviteit, weer in beweging komen of conflictbeheersing… Sensare is er voor jou als je vragen hebt op persoonlijk en professioneel vlak. Samen zoeken we naar wie ben je, wat wil je en wat kun je. Het accent ligt op ervaringsgericht leren. Dat betekent dat we naast "praten" vooral ook "doen". Je vindt nieuwe inspiratie, krijgt regie over het ritme van jouw leven en zit beter in je vel.
De samenwerking met bedrijven ervaar ik als inspirerend omdat een geslaagd traject niet alleen voor de medewerker een positieve verandering brengt, maar ook meerwaarde heeft voor het bedrijf. Want weet je, anders gaan kijken is prachtig maar anders doén is waar het echt om draait!

Wil je meer beeld van wie ik ben en wat ik doe? Bekijk dan mijn introfilmpje op www.sensare.nl

Ondernemen doe je samen

Agenda

In verband met corona zijn alle activiteiten in 2020 bevroren.