Profiel

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam Fysiotherapie Patrick van Erp
Adres Boskoop 1
Postcode 5721TZ
Woonplaats Asten
Telefoon 06-22743414
Website www.patrickvanerp.nl
LinkedIn
E-mailadres info@patrickvanerp.nl

Bedrijfsomschrijving

Fysiotherapie Patrick van Erp
Zitten, staan, lopen, tillen, draaien. Handelingen die u vaak zonder er bij na te denken uitvoert. Tot u ergens last van krijgt of uw lichaam even niet meewerkt. Het kan gaan om sportblessures, klachten die u door uw werk, een ongeval of een ziekte heeft gekregen of simpelweg omdat uw lichaam ouder wordt. Het doel van fysiotherapie is dat u (weer) zo optimaal mogelijk functioneert in uw dagelijks leven.
Na een uitgebreide diagnose stel ik aan de hand van uw klacht(en) een behandelplan op. Dit is maatwerk, want geen enkel persoon en geen enkele klacht is hetzelfde. Tijdens de behandelingen staat het bevorderen van uw herstel centraal. Ik begeleid u bij het verbeteren van de lichamelijke functies, zoals kracht en coördinatie. Ook kijk ik samen met u naar verschillende factoren die effect kunnen hebben op uw klacht(en) en hoe u hier beter mee kunt omgaan. U kunt hierbij denken aan uw manier van bewegen, uw lichaamsbouw en uw leef- en werkomstandigheden. Op deze manier werken we samen aan een duurzame oplossing van uw klacht(en) en kan herhaling of verergering voorkomen worden.
Heeft u problemen op het gebied van houding, beweging, spierkracht, coördinatie en/of conditie? Neem gerust contact met me op, want een verwijsbriefje van de huisarts is niet meer nodig. In een vrijblijvend gesprek bespreek ik graag wat ik voor u kan betekenen.

Ondernemen doe je samen

Agenda

14-06-2023

OVA Doe Dag

Inschrijven

12-07-2023

Zomeravondborrel

20-09-2023

Ondernemerscafé

25-10-2023

Bedrijfsbezoek

22-11-2023

Ondernemerscafé