Profiel

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam Verbugt IT
Adres Planker 12
Postcode 5721 VG
Woonplaats Asten
Telefoon 06-22046320
Website www.verbugt.it
LinkedIn https://www.linkedin.com/in/rudi-verbugt-1717a611/

Bedrijfsomschrijving

Verbugt IT
Verbugt IT is een jong bedrijf met ruim 25 jaar ervaring in de ICT. Rudi Verbugt eigenaar van Verbugt IT heeft deze ervaring opgedaan bij bedrijven als Canon en Avnet, later als mede-eigenaar bij Lercom en Peelland ICT.


Diensten Verbugt IT
We zijn een allround ICT bedrijf wat voorziet in het ondersteunen van MKB bedrijven voor hun automatisering. Dit omvat het regelen van internet en e-mail, inrichten van netwerken voor WiFi, computers en servers tot en met het repareren van al deze apparatuur. Zowel voor Windows, Apple of Linux kunt u bij ons terecht.

We bieden en ondersteunen cloud-diensten zoals Microsoft Office 365.
Voor telefonie kunt u ook bij ons terecht, we bieden VoIP producten en diensten, zowel centrales binnen uw bedrijf als in the cloud, met zeer lage tarieven.

Boodschap
U bent als ondernemer met uw producten en diensten bezig, wij nemen de zorg van uw automatisering over.

Partner en certificeringen
We zijn o.a. partner met Microsoft, ESET, Dropbox, Veeam. Tevens zijn we gecertificeerd op Microsoft, ESET antivirus, DropBox Business, MiktroTik en Ubiquiti.

Consument
Ook voor de consument bieden we diensten, voor uw computer of telefoon. Is uw laptop of PC kapot? Dan kunnen wij het voor u maken. Ook wanneer u last heeft van virussen of andere malware bent u bij Verbugt IT aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat de PC weer virus en malware vrij is.
Daarnaast kunt u bij ons terecht voor uitgebreid advies bij de aankoop van een nieuwe pc of laptop. Verder bieden wij oplossingen voor als uw wifi niet goed werkt. Het besturingssysteem is hierbij niet van belang. Wij zijn gewend om zowel met Apple als Windows te werken.

Geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 06-22046320 of door een mail te sturen naar info@verbugt.it.

Ondernemen doe je samen

Agenda

14-06-2023

OVA Doe Dag

Inschrijven

12-07-2023

Zomeravondborrel

20-09-2023

Ondernemerscafé

25-10-2023

Bedrijfsbezoek

22-11-2023

Ondernemerscafé