Profiel

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam Open Payrolling
Adres Markt 205
Postcode 5701 RJ
Woonplaats Helmond
Telefoon 0655818970
Website www.openpayrolling.nl
LinkedIn www.linkedin.com/pub/josette-smits/44/6a4/2a1
E-mailadres info@openpayrolling.nl

Bedrijfsomschrijving

OPENHEID IN TRANSPARANTIE.......

Vanuit de gedachte dat payrolling open en transparant moet en kan zijn, hebben een aantal partners hun krachten gebundeld in Open Payrolling.

De partners van Open Payrolling hebben ruime ervaring in de flexbranche, het verlonen en ondernemen. Zo bent u niet alleen verzekerd van een organisatie die de juiste tools in huis heeft maar ook dat uw denkwijze begrepen en gevolgd wordt.

Open Payrolling ziet het belang en maakt gebruik van de nieuwste technologieën. De mens erachter, werkgever én werknemer, zal daarbij altijd centraal blijven staan.

Het juridisch werkgeverschap, alle administratieve handelingen en de, door u zelf gekozen, risico’s, kunnen door Open Payrolling worden overgenomen. Uiteindelijk bieden wij u dan een transparant loonkostenoverzicht, waarin alles inclusief is. Zo heeft u geen verkapte kosten meer en kunt u uw producten en/of diensten beter calculeren. In de wetenschap dat uw werknemers bij ons in vertrouwde handen zijn, wijdt u zich met meer succes aan uw kernactiviteiten.

Onze tarieven zijn aantrekkelijk, open en altijd maatwerk.

Ondernemen doe je samen

Agenda

In verband met corona zijn alle activiteiten in 2020 bevroren.