Profiel

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam Lars Manders Computer Service
Adres Ommelsveld 13
Postcode
Woonplaats Asten
Telefoon 085 - 27 33 588
Website www.lmcs.nl
LinkedIn
E-mailadres info@lmcs.nl

Bedrijfsomschrijving

Lars Manders, opgegroeid in Heusden, woont in Someren en heeft zijn bedrijfspand in Asten op Ommelsveld 13.

Al toen hij 2 jaar was zat hij regelmatig aan de computer, toen een IBM PS1. Computers is altijd zijn hobby geweest en de keuze voor de studie lag voor de hand.

Zijn eerste werkervaring was in Asten bij een ICT bedrijf/winkel waar hij de leiding had over de technische dienst. Toen dit bedrijf failliet ging is hij meteen zijn eigen bedrijf gestart. Op zijn 19e ging hij naar de Kamer van Koophandel en begon Lars Manders Computer Service op een zolderkamer. Een jaar later huurde hij een pand en onlangs heeft hij zijn 8 jarig bestaan gevierd in zijn eigen pand. Een pand met een professionele technische dienst, een kantoor en een loods.
LMCS heeft inmiddels een goede naam opgebouwd en veel vertrouwen gekregen van particulieren, ZZP-ers en kleine bedrijven.

Lars: “De uitdaging is om klanten te helpen met passende oplossingen voor netwerk, Cloud, wifi, VOIP, Online backup en camera bewaking voor particulieren en zakelijke markt”. We repareren, verkopen en onderhouden computersystemen, we leveren service en support. Met een eigen technische dienst kunnen wij u snel helpen en mogen onder garantie reparaties uitvoeren. Voor een APK halen we uw systeem aan huis op, we installeren updates, maken het systeem virus vrij, verwijderen malware en sluiten het systeem bij u thuis weer aan. We hebben continu 2 service autos in bedrijf.
Wifi is een van onze specialisaties, zowel binnen als buiten, particulier of zakelijk, thuis of bedrijf.

We zijn 6 dagen per week bereikbaar, 2 vaste medewerkers en extra ondersteuning op zaterdag en voor projecten. We hebben geen winkel, in de toekomst willen we wel een balie openen. Alle ICT apparatuur kunnen wij leveren, computers, laptops, printers, netwerkapparatuur en altijd op basis van een goed advies.

Wij zijn premium Partner voor BoXXed systemen. Met onze leveranciers hebben wij goede afspraken over garantie en service.

Wilt u een check of uw ICT omgeving nog up-to-date is, wij komen graag in contact met particulieren en bedrijven en geven altijd een goed advies op maat.

Ondernemen doe je samen

Agenda

In verband met corona zijn alle activiteiten in 2020 bevroren.