Profiel

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam DatvoorU training, coaching & advies
Adres Patersweg 13
Postcode 5721KL
Woonplaats Asten
Telefoon 06-27070520
Website www.datvooru.nl
LinkedIn
E-mailadres herold@datvooru.nl

Bedrijfsomschrijving

Altijd op zoek naar de "mens achter de mens", zowel bij jong als oud.

Kennis, Kunde en Karakter vormen samen je persoonlijkheid. Bij persoonlijke groei en ontwikkeling, zijn met name een goede communicatie en de inzet van je kernkwaliteiten belangrijk. In groepsprocessen maak je veelvuldig gebruik van jouw kernkwaliteiten. Door mijn ervaring als docent Fysieke en Mentale Vorming heb ik inzicht verkregen hoe Kennis - Kunde - Karakter met elkaar in verband staan en hoe je deze kwaliteiten effectief kunt inzetten.

De balans tussen de Mentale Belasting en Belastbaarheid vormt de sleutel tot succes. Om deze balans te verkrijgen is zelfinzicht nodig, hiervoor bied ik vaardigheden aan om te komen tot balans.

Mijn ervaring als middenmanager, waarbij de brug slaan tussen de werkvloer en management centraal staat, gebruik ik om een positieve impuls te geven aan jou en jouw team. In deze rol ben ik graag de verbinding tussen diverse partijen, omdat ik overtuigd ben dat samenwerkt !

In de rol van verandercoach en vormer, zal ik mezelf zeker niet inhouden om het beste uit jou naar boven te halen. Gedurende mijn topsportverleden als verdienstelijk top-amateur wielrenner heb ik namelijk altijd het beste uit mezelf naar boven gehaald. Mijn persoonlijke missie: "Haal bij anderen het beste naar boven". Daarom daag ik je graag uit om samen in de spreekwoordelijke spiegel te kijken, om zo te zien wat jouw kernkwaliteiten zijn en zo te komen tot balans.

Ik geloof in de volgende uitspraak: "Vertel me en ik luister, laat me zien en ik kijk, laat me beleven en ik leer" (plato, grieks filosoof)

Specialiteiten:

vormende activiteiten
(team)training
(team)coaching
verandercoaching
intervisie en supervisie
veilig werken

Door een unieke combinatie van Geweldloos Communiceren, (Mentale) Weerbaarheid en Ervaringsleren maakt DatvoorU het verschil. Meer weten over deze No-Nonsens aanpak waar actie en reactie centraal staat zoek contact met DatvoorU

Ondernemen doe je samen

Agenda

In verband met corona zijn alle activiteiten in 2020 bevroren.