Profiel

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam BBN BV
Adres Spaarpot Oost 17a
Postcode 5667 KT
Woonplaats Geldrop
Telefoon 040-2857562
Website www.bbn-bv.nl
LinkedIn
E-mailadres info@bbn-bv.nl

Bedrijfsomschrijving

BBN is een Nederlands bedrijf dat is opgericht in 1987 en richt zich op het leveren, installeren én onderhouden van zwakstroominstallaties voor o.a. inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, toegangscontrole- en tijdregistratiesystemen, datanetwerken en telecommunicatie.

Onze ruime ervaring, gezamenlijk goed voor meer dan 75 jaren, stellen wij volledig ten dienste van onze relaties. Om die ervaring up-to-date te houden én aan kop te blijven in een zich steeds sneller ontwikkelend technisch landschap is het van belang onze mensen regelmatig bij te scholen.
BBN werkt dan ook samen met die fabrikanten en partners die zich aantoonbaar onderscheiden door innovatie om de hoogwaardige producten te kunnen blijven leveren die u van ons verwacht.

In onze filosofie staan systeemintegratie en maatwerk centraal; daarbij gaat het niet alléén om techniek! Uw wensen zijn minstens zo belangrijk. Samen tot díe oplossing te komen die voor uw situatie de juiste is, dat typeert onze werkwijze. De basis daarvoor wordt mede gevormd door onze BORG erkenning en collega’s die de titel RSE (Register Security Expert) mogen dragen. Daarnaast zijn wij actief lid van de VBN (Vereniging van Beveiligingsmanagers Nederland).

BBN werkt met eigen installatie- en servicemonteurs die allen beschikken over de nodige vakdiploma’s en een verklaring van betrouwbaarheid van het Ministerie van Justitie.
Voor deze technici is het niet alleen van belang om uw systeem “ in de lucht te houden”. Zij moeten u ook kunnen wijzen op aspecten als mogelijke risico’s, nieuwe technieken en updates van software.

En als er met al deze hulp dan toch onverhoopt iets mis mocht gaan dan kunt u zich altijd wenden tot onze helpdesk. Het kan zijn dat u als gebruiker een code moet wijzigen, een opgenomen camerabeeld wil bekijken, een rapport wil printen of een telefooninstelling veranderen. Voor al dit soort zaken kunt u bij ons terecht voor assistentie en/of service op afstand.

Het merendeel van onze installaties worden via analoge, ISDN of TCP/IP verbindingen aangesloten op een erkende alarmcentrale (PAC). Deze ontvangt de melding met alle specifieke informatie via een geavanceerd computersysteem en verwerkt de melding zoals die vooraf is overeengekomen.

Ondernemen doe je samen

Agenda

In verband met corona zijn alle activiteiten in 2020 bevroren.