Profiel

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam Goorts + Coppens advocaten | adviseurs
Adres Heuvelstraat 14
Postcode 5751 HN
Woonplaats Deurne
Telefoon 0493-352070
Website www.gca.nl
LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Wij pleiten eerst voor een kopje koffie
In deze tijd waarin relaties verzakelijken willen wij onze klant en zijn bedrijf zo goed mogelijk leren kennen. Daarom komen we bij onze klant op de koffie om goed naar hem/haar te luisteren en in een vroeg stadium risico's in kaart te brengen. We willen voorkomen dat onze klant problemen krijgt en reiken praktische oplossingen aan. We hebben begrip voor emotie, zorgen voor transparantie, want we willen dat onze klant zich bij ons op z'n gemak voelt. Ons streven is om verwachtingen te overtreffen.

Het voorkomen van juridische problemen doe je samen. Samen voorkomen begint voor ons met een eerste, vrijblijvend gesprek. Neem contact met ons op voor een afspraak dan regelen wij iets lekkers bij de koffie.

Onze 30 enthousiaste medewerkers staan dagelijks klaar voor onze klanten. Doordat we vrijwel alle specialismes in huis hebben, kunnen we klanten uitstekend adviseren en ontzorgen op veel rechtsgebieden. Of het nou gaat om juridische kennis op het gebied van contracten, voorwaarden, ontslag, bedrijfsovername, faillisement, incasso, mediation, letselschade, intellectueel eigendom, huurrecht, onteigening, mileuzaken, bouwen, scheiden of overlijden.

Ondernemen doe je samen

Agenda

14-06-2023

OVA Doe Dag

Inschrijven

12-07-2023

Zomeravondborrel

20-09-2023

Ondernemerscafé

25-10-2023

Bedrijfsbezoek

22-11-2023

Ondernemerscafé