Profiel

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam Matim Haard & Interieur
Adres Ommelseweg 44 b
Postcode 5721WV
Woonplaats Asten
Telefoon 0493-327008
Website www.matimasten.nl
LinkedIn
E-mailadres info@matimasten.nl

Bedrijfsomschrijving

Matim is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van haarden en kachels en in het ontwerpen en realiseren van keukens, meubels, kasten en complete interieurs op maat.

Matim is actief op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Zo zijn we uw geschikte partner voor complete winkelinterieurs, kantoorinrichtingen en horeca-inrichtingen.

Omdat wij uitsluitend maatwerk leveren, heeft Matim altijd de passende oplossing in elke stijl en prijsklasse.

In onze winkel vindt u altijd de nieuwste modellen haarden en kachels. Sfeervol en huiselijk opgesteld en aangekleed met de mooiste zitmeubelen, karpetten, kunst, verlichting en woonaccessoires.
Tevens kunt u hier uw blik werpen op verschillende stijlen maatwerk keukens, kasten en meubels en diverse voorbeelden van wandbekledingen en aftimmeringen. Kortom, dit alles moet u gezien en gevoeld hebben! Zo kunt u in onze stalenkamer zelf de kleurstelling van uw keuken samenstellen uit een groot aantal gelakte en houten deuren en werkbladen van onder andere graniet, composiet, RVS, corian en kunststof.

Of u nu langskomt voor een haard of kachel, een keuken of kast, een kleine renovatie of een complete verbouwing – een eerste adviesgesprek geeft u volop duidelijkheid! Dit geldt niet alleen voor interieuradvies maar uiteraard ook voor wat technisch mogelijk is. Het is daarom raadzaam om bij uw bezoek aan onze showroom bouwtekeningen, situatieschetsen en foto's van uw woning of ruimte mee te brengen.

Bezoek onze prachtige showroom en laat u inspireren door al het moois wat ook bij u in huis kan worden gerealiseerd!

Ondernemen doe je samen

Agenda

14-06-2023

OVA Doe Dag

Inschrijven

12-07-2023

Zomeravondborrel

20-09-2023

Ondernemerscafé

25-10-2023

Bedrijfsbezoek

22-11-2023

Ondernemerscafé