Willy Feller

 Penningmeester

Willy Feller, geboren 28 april 1965. Opgegroeid in Liessel in een gezin met twee oudere broers en een (veel) jongere zus. Wij hadden thuis een tuinder- en champignonbedrijf en hielpen buiten schooltijd mee.

Na de Havo (Peelland College Deurne), HEAO Bedrijfseconomie in Eindhoven en Militaire Dienst ben ik eind 1986 gaan werken bij wat later Deloitte is gaan heten. Tijdens de 7,5 jarige opleiding tot registeraccountant was er nog wel tijd om op stap te gaan en te gaan bowlen, maar een langdurige relatie is pas gekomen na mijn afstuderen in 1995. In 1996 heb ik Karin Mutsers uit Asten leren kennen en we zijn in 1998 samen gaan wonen in Helmond (Dierdonk).  Na de geboorte van dochter Luna (1999) en Karin hoogzwanger van zoon Ruby zijn we in 2002 in het voor Karin vertrouwde Asten gaan wonen aan de Papendonk.

Bij Deloitte heb ik een prachtige tijd gehad, ruim 20 jaar. Veel geleerd en een groot netwerk op kunnen bouwen, waar ik nu nog steeds veel aan heb. Ik ben in 2007 door middelgroot accountantskantoor Bluestone in Eindhoven gevraagd om haar controlepraktijk aan te sturen en AFM-proof te maken. Twee jaar later ben ik mede-eigenaar geworden in de tijd dat de financiële crisis ook bij ons merkbaar werd. Onzekerheid over de duur van de crisis en een goede oplossing te bieden voor onze klanten en personeel heeft geleid tot het aansluiten bij het grotere top tien accountantskantoor Baker Tilly Berk. Na de integratie van de controlepraktijk ben ik eind 2012 als zelfstandig professional verder gegaan onder de naam Flex-Control+.

Ik help accountantskantoren met controlewerk in diverse rollen. Dit kan zijn als tekenend externe accountant, klankbord/coach voor controle-afdeling, meehelpen in controleteams of de meer formele rol van compliance officer.

Daarnaast help ik bedrijven met het verbeteren en slimmer organiseren van hun (administratieve) processen, risicobeheersing, rapportages en analyses.

In mijn vrije tijd heb ik ruim 30 jaar gebowld, maar ben na een pijnlijke val met schouderbreuk gestopt. Nu sla ik af en toe een golfballetje en hoop dit nog lang te kunnen doen in combinatie met een hapje en een drankje.
Ondernemen doe je samen

Agenda

In verband met corona zijn alle activiteiten in 2020 bevroren.