Willy Feller

 Penningmeester

Opgegroeid in Liessel en na de opleiding HEAO Bedrijfseconomie ben ik gaan werken bij wat later Deloitte is gaan heten. Bij Deloitte heb ik de opleiding tot registeraccountant afgerond, veel geleerd en een groot netwerk op kunnen bouwen. Na 20 jaar ben ik door Bluestone in Eindhoven gevraagd om haar controlepraktijk aan te sturen en AFM-proof te maken. Na aansluiting bij en integratie van de controlepraktijk met Baker Tilly ben ik in 2013 zelfstandig verder gegaan onder de naam Flex-Control+.

Met Flex-Control+ help ik bedrijven met financiële vraagstukken en help ik accountantskantoren met controlewerk in diverse rollen zoals klankbord/coach voor de controle-afdeling, compliance officer of kwaliteitstoetser.

Naast Flex-Control+ ben ik in 2017 een controlepraktijk gestart samen met Denote, een jong accountantskantoor in Eindhoven, dat in 2015 is gestart door ex-Deloitte collega’s. Wij verrichten met Denote Assurance wettelijke controles, vrijwillige controles en andere assurancewerkzaamheden voor eigen klanten en voor klanten van (accountants)kantoren die geen AFM vergunning hebben of assurancewerkzaamheden willen uitbesteden.

Ik woon sinds 2002 in Asten samen met Karin en twee kinderen (Luna & Ruby) en golf in mijn vrije tijd bij ’t Woold in Asten-Heusden.

Ondernemen doe je samen

Agenda

27-06-2024

Bezoek aan Kansplus en het Varendonck College

Inschrijven

18-09-2024

OVA Ondernemers Café

23-10-2024

Bedrijfsbezoek

20-11-2024

OVA Ondernemers Café: Jonge Ondernemers