Thijs Kessels

Thijs Kessels, in 1956 te Roermond geboren als Mathias Anna ­Maria. Al weer zo’n 30 jaar gehuwd (op huwelijksvoorwaarden) met Ingrid Blom. Samen de ouders van twee zonen. Sinds 1989 met veel plezier woonachtig en werkzaam in de prachtige Peelgemeente Asten. Na de universitaire studies Notarieel Recht en Nederlands Recht als ­kandidaat-notaris ervaring opgedaan in onder meer Amsterdam en Utrecht en uiteindelijk dus beland in Asten. Per 1 juni 1997 door Hare Majesteit Koningin Beatrix benoemd tot notaris.

Naast de dagelijkse praktijk ook altijd graag actief op het bestuurlijke vlak; onder meer diverse jaren bestuurslid van Asten Lokaal (thans Siris), Stichting Welzijn Ouderen Asten-Someren (thans Onis), St.Willibrord Gymnasium Deurne en van het Klok en Peel Museum Asten. Mijn grote passie is muziek, zowel passief - beluisteren, concertbezoek - als actief - slagwerk en percussie, onder meer in de band Sjors in de Sjimmie: wereldberoemd in de Peel.

Ondernemers zijn de voortrekkers en aanjagers van onze economie. De naam ondernemer zegt het al: zij doen, zij handelen. Asten, Heusden en Ommel kennen vele ondernemende mensen, op allerlei gebied. Wat mij steeds opvalt is de gedrevenheid van al die ondernemers. Ook als het tegenzit blijven ze naar oplossingen en vooral naar mogelijkheden zoeken. Dat hoort ook zo. “Ondernemen doe je samen”. Klopt. Samen sta je sterk, samen bereik je meer dan in je eentje. Onze drukbezochte ondernemerscafé-bijeenkomsten getuigen daarvan. Houden zo.

Ik heb in het OVA-hoofdbestuur al een klein jaartje aan de zijlijn ­mogen “warmlopen” om nu het secretariële stokje van Frank van ­Stekelenburg over te nemen. Dat doe ik met plezier. Frank bedankt voor al jouw ­inspanningen en ik beloof dat ik mij met mijn volle gewicht voor de OVA zal inzetten!

Ondernemen doe je samen

Agenda

24-05-2018

Ondernemerscafé

06-06-2018

Detail activiteit

Inschrijven

19-06-2018

OVA Doe Dag

Inschrijven