Susan van Horssen

Graag stel ik me voor als lid van de Werkgroep Evenementen en Ondernemers café van de OVA. Ik ben Susan van Horssen, geboren en getogen in Asten en dus een echte Astense, voor zover dat iets zegt…….. en nog altijd met veel plezier woonachtig in Asten met mijn man en twee zonen.

Tijdens mijn studie heb ik een aantal jaren in ’t weekend bij de Keurslagerij van Michel Mikkers gewerkt. Ik heb een Logistieke Opleiding gedaan, waar ik via een afstudeer opdracht, terecht gekomen op de inkoopafdeling AGF (Aardappelen Groente en Fruit) van Edah Supermarkten. Hierna even een kort uitstapje gemaakt naar Van Horssen Wegenbouw, destijds bedrijf van mijn vader. Maar goed, ik was er snel achter dat het verse product mij meer trok ….. dus zo van vlees naar groente. Eerst inkoop, later verkoop, handel, een groente snijbedrijf en inmiddels werk ik sinds 2010 voor Fossa Eugenia. Dit is een coöperatie / telersvereniging waar ik senior accountmanager ben.

Daarnaast ben ik betrokken bij HCAS als trainers coördinator en teammanager van ’t team van onze jongste zoon.

Qua sport ben ik actief bij ’t Leefstijlhuis in Someren en golven wij op Golfbaan ’t Woold. Daarnaast ga ik graag skiën. 

Graag tot ziens bij een van de bedrijfsbezoeken, ondernemers cafés en/of andere evenementen van de OVA of gewoon in ons mooie dorpje.

Ondernemen doe je samen

Agenda

18-09-2024

OVA Ondernemers Café

23-10-2024

Bedrijfsbezoek

20-11-2024

OVA Ondernemers Café: Jonge Ondernemers