Rob Maas

Graag stel ik mijzelf als bestuurslid van OVA aan u voor. Ik ben Rob Maas (1971), geboren in Helmond en in 1980 met mijn ouders en broer naar Asten verhuisd en sindsdien woonachtig in dit mooie dorp.

Ik ben bijna 25 jaar getrouwd met Pascal en samen hebben wij 3 kinderen, 2 dochters van 21 en 18 en een zoon van 16 jaar.

Ik heb in Asten op het College Asten Someren gezeten (Varendonck) en daarna in Helmond de MEAO en in Eindhoven de Fontys HEAO gedaan.

Tijdens mijn studie heb ik een aantal jaartjes in de weekenden en vakanties voor het schoonmaakbedrijf in Eindhoven gewerkt waar mijn vader directeur was.

Na mijn studie ben ik samen met mijn broer een eigen schoonmaakbedrijf begonnen. Eerst voornamelijk schoonmaak van technische installaties en reiniging na brand, en later ook de schoonmaak van kantoren en instellingen onder de naam Essential Schoonmaakdiensten. Inmiddels verzorgen wij de schoonmaak voor een groot aantal scholen in het basis- en middelbaar onderwijs, voor MKB bedrijven en gemeentelijke- en zorginstellingen in Brabant en Noord- en Midden Limburg. En dit reeds bijna 30 jaar!

Mijn hobby’s zijn golven, kaarten met vrienden, quizzen (Slag om Asten, Mysterie van Asten, Astense Dorpsquiz) verder vind ik het leuk om naar PSV te gaan en Formule 1 te kijken.

En als lid van de werkgroep vind ik het leuk om mee bedrijfsbezoeken en evenementen te organiseren voor de OVA. Dus graag tot ziens bij een van onze Ondernemerscafés of bedrijfsbezoeken.

 

Ondernemen doe je samen

Agenda

27-06-2024

Bezoek aan Kansplus en het Varendonck College

Inschrijven

18-09-2024

OVA Ondernemers Café

23-10-2024

Bedrijfsbezoek

20-11-2024

OVA Ondernemers Café: Jonge Ondernemers