Rob Bongenaar

Afkomstig ben ik uit Weert en daar woonde ik de eerste 18 jaar van mijn leven. Na een studie rechten in Utrecht en een eerste baan bij Moret Ernst & Young management consultants, ben ik in 1999 terecht gekomen in Asten. Ik ging toen werken voor het Maastrichtse Libertel (later Vodafone) en mijn toenmalige vriendin Irene Stevens wilde wel mee naar het Zuiden, maar niet verder dan Asten, haar hometown. Een uitstekende keuze achteraf en ik woon hier nog steeds naar volle tevredenheid met inmiddels echtgenote Irene en twee kinderen Guus en Puck.

Na mijn tijd als consultant en diverse managementfuncties bij Vodafone, ben ik als directeur aan de slag gegaan bij twee branche organisaties. Eerst in de schoonmaakbranche (OSB) en later bij Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Een zeer intensieve en interessante periode die ik uiteindelijk in 2018 afsloot met een switch naar het zelfstandige ondernemerschap.

Vanaf die tijd werk ik naar volle tevredenheid als interim directeur van branche organisaties en adviseur Public affairs. Iets waar ik mijn jarenlange ervaring als beroepsnetwerker en verbinder goed in kwijt kan. Het is ook deze ervaring die ik graag wil inzetten voor de OVA. Netwerken, verbinden en organiseren is immers waar het om draait in de OVA. Graag tot ziens bij een van onze bijeenkomsten/evenementen!

Ondernemen doe je samen

Agenda

29-05-2024

OVA Doedag

27-06-2024

Bezoek aan Kansplus en het Varendonck College

18-09-2024

OVA Ondernemers Café

23-10-2024

Bedrijfsbezoek

20-11-2024

OVA Ondernemers Café: Jonge Ondernemers