Rinie Meyer

 PR en communicatie

Ik ben geboren op 30 september 1951 in Helmond. In 1976 ben ik in Asten komen wonen. Mijn vrouw is in 2000 overleden, sinds 2004 heb ik een relatie met Monique Kremers.
Mijn hobby’s zijn, naast mijn werk, fotografie, reizen, tennis en hardlopen. Reizen verrijkt je leven en er bestaat voor mij geen mooiere aanleiding om te fotograferen. Op Zoom.nl zijn wat foto’s van mijn reizen te vinden en op Youtube enkele geanimeerde slideshows.
Drukkerij/Uitgeverij Helmond was mijn eerste werkgever. Hier deed ik de vormgeving van vooral tijdschriften en vakbladen. In 1983 maakte ik de overstap naar Bureau van Gerven BNO in Kessel, een bureau voor grafische vormgeving. In 1998 vond ik een nieuwe uitdaging bij “Het Communicatiehuis” in Horst. Naast mijn werk als grafisch ontwerper had ik daar de leiding over de prepress afdeling. Een mooie combi tussen creatie en techniek. In 2010 ging dat bedrijf helaas ter ziele en besloot ik voor mijzelf te beginnen. Een plan waar ik in het verleden al vaker mee rondliep.
Voor de OVA doe ik de PR en communicatie. Ik maak o.a. alle uitnodigingen en nieuwsberichten, doe samen met Ramon het websitebeheer en maak enkele keren per jaar de interactieve digitale nieuwsbrief.
Behalve het digitale werk doe ik uiteraard ook de vormgeving van al het traditionele drukwerk.
Ondernemen doe je samen

Agenda

28-01-2021

Digitale nieuwjaarsborrel met quiz

Inschrijven