Heidi van de Mortel

Graag stel ik me aan u voor als lid van de werkgroep evenementen van de OVA.

Ik ben Heidi van de Mortel – van Mullekom (1967). Geboren en opgegroeid aan de Helenavaart in D’n Ouwe Peel, oftewel Helenaveen.

In 1982 kochten mijn ouders een tuinderij aan de Waardjesweg in Heusden, waardoor ik vanaf mijn 14e ineens een Heusdense werd.

Met veel plezier geïntegreerd in de Heusdense gemeenschap, waar ik tot de dag van vandaag nog steeds trompet speel bij Harmonie St Antonius.

In de kassen aan de Waardjesweg heb ik ook mijn man ontmoet, Hans van de Mortel.  We wonen in de Wilhelminastraat in Asten en hebben een dochter (1999) en zoon (2001).

Hans was eigenaar van Metafas, een bedrijf in user interfacing en geprinte electronia. Hij is een aantal jaren voorzitter van de OVA  geweest en zo heb ik kennis gemaakt met de ondernemersvereniging.

Mijn achtergrond is verpleegkunde en ik werk als projectleider in het vrouw-moeder-kind centrum in Máxima MC. Daar werk ik aan het implementeren van technologie & innovatie in de zorg. Het doel is met technologie de uitkomst voor te vroeg geboren baby’s te verbeteren en de hechting / band tussen ouders en kind te bevorderen.

 

Samen met de andere leden van de werkgroep evenementen en het bestuur van de OVA proberen we leuke en verbindede activiteiten op te zetten voor zowel leden als niet leden. Denk daarbij aan een ondernemerscafe,  bedrijfsbezoek of DoeDag. Samen staan we sterk dus ik hoop u regelmatig te mogen begroeten bij onze activiteiten.

Ondernemen doe je samen

Agenda

18-09-2024

OVA Ondernemers Café

23-10-2024

Bedrijfsbezoek

20-11-2024

OVA Ondernemers Café: Jonge Ondernemers