Bart Berkvens

 

Mijn naam is Bart Berkvens, mede-eigenaar van Berkvens Wooncentrum aan het Floraplein in Asten. Sinds kort ben ik bestuurslid van de OVA in de sectie Detail. In mijn ogen is het belangrijk dat ook de winkels die niet direct in de winkelcentra liggen vertegenwoordigd worden in de OVA. Als jonge ondernemer binnen Asten probeer ik daar mijn steentje aan bij te dragen door deze bestuursfunctie in te vullen.

Ik zal mezelf eerst wat verder voorstellen. Zoals gezegd: Bart van Berkvens Wooncentrum, het bedrijf dat voor de 3e generatie in de familie is en waar ik zo’n beetje ben opgegroeid. Na heel wat jaren meehelpen in het bedrijf besloot ik na de MAVO naar het ‘Hout en Meubileringcollege’ in Rotterdam te gaan, voor een 16-jarige jongen een heel eind van huis. Na deze opleiding met goed gevolg af te hebben gerond besloot ik mezelf nog verder te willen ontwikkelen,
met in het achterhoofd de eigen winkel, door de HBO opleiding ‘Small Business en Retail Management’ te gaan doen. Het mooie van deze opleiding was dat de laatste twee jaar als Duaaltraject gevolgd konden worden, daardoor kreeg ik de kans om in de spreekwoordelijke keukens van collega’s te kijken. Na mijn afstuderen ben ik in eerste instantie ‘gewoon’ aan de slag gegaan in de winkel, al snel bood zich echter de kans om de zaak over te nemen en ben ik samen
met mijn tante sinds een jaar eigenaar van Berkvens Wooncentrum. Tot grote vreugde van mijn opa kan de naam dus nog steeds met recht op de gevel blijven staan.

Na de overname zijn er heel wat veranderingen doorgevoerd om ervoor te zorgen dat de winkel zijn bestaansrecht in Asten blijft behouden. Momenteel werken wij met 10 mensen hard en enthousiast om de mooiste interieurs te creëren. Een aantal zaken waar we momenteel druk mee zijn; het opzetten van een webwinkel, experimenteren met 3d tekeningen, kleine verbouwingen in de winkel en natuurlijk het verkopen van onze meubels.

Ook op persoonlijk gebied zal ik nog wat meer over mezelf vertellen. Ik ben 27 jaar oud en woon samen met mijn vriendin Ingrid. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in het zwembad voor een spelletje waterpolo bij zwemvereniging ‘De Punderman’. Daarnaast ben ik aan het trainen voor de 1/8e triatlon. Naast deze sportieve hobby’s houd ik van een feestje en ga ik graag met mijn vrienden op stap. Sinds een jaar ben ik in het bezit van een prachtige fotocamera en het fotograferen beschouw ik dan ook als een uitdagende, maar zeker ook ontspannende hobby!

Voorstellen op papier blijft natuurlijk eenrichtingsverkeer, wilt u zichzelf ook aan mij voorstellen? Ik ben te vinden op de bijeenkomsten van de OVA en in onze showroom (ook op www.berkvens-wonen.nl).
Ondernemen doe je samen

Agenda

18-09-2024

OVA Ondernemers Café

23-10-2024

Bedrijfsbezoek

20-11-2024

OVA Ondernemers Café: Jonge Ondernemers