Nieuwjaarsborrel 9 januari 2012

Deze keer geen sneeuw en winterse omstandigheden, maar wel regen en zacht weer. Veel OVA leden hebben de weg naar Brasserie de Klothoeve weer gevonden. De OVA nieuwjaarsborrel is deze keer ook weer goed bezocht. Op donderdag 5 januari heeft burgemeester Hans Beenakker afscheid genomen van onze gemeente. Veel leden waren daar ook aanwezig dus de nodige handen waren al een keer eerder geschud op het nieuwe jaar.

De nieuwjaarsborrel van de OVA heeft toch vooral een sociaal/ontspannend karakter en dat wordt door de vele aanwezigen blijkbaar op prijs gesteld. Natuurlijk horen daar ook een hapje en een drankje bij. Wat zal het nieuwe jaar ons weer brengen? Dat is de veel gestelde vraag in deze roerige tijd. Toch is iedereen weer met veel enthousiasme aan het werk na een korte onderbreking tussen Kerst en Nieuw.

Onze voorzitter Jan Smeets brengt de ontwikkelingen van het afgelopen jaar binnen de OVA nog eens ter sprake. Daaruit blijkt dat er nogal wat zaken spelen en gespeeld hebben in 2011. Ook in het jaar 2012 zullen er weer de nodige zaken gaan spelen waaraan de OVA hopelijk haar steentje met veel enthousiasme kan bijdragen.

Vorig jaar gaf ik al aan dat de jaarlijkse Nieuwjaarsborrel een speciale avond is en daar blijken ook nu weer veel leden graag tijd voor vrij te maken.

Frank van Stekelenburg

Ondernemen doe je samen

Agenda

27-06-2024

Bezoek aan Kansplus en het Varendonck College

Inschrijven

18-09-2024

OVA Ondernemers Café

23-10-2024

Bedrijfsbezoek

20-11-2024

OVA Ondernemers Café: Jonge Ondernemers