Aftrap 2018 en Algemene Ledenvergadering

Op 27 januari hielden we bij Innesto de Aftrap 2018, vooraf gegaan door een (verkorte) algemene ledenvergadering. Een nieuw concept dat gezien de opkomst en vele leuke reacties zeer geslaagd mag worden genoemd.
Tijdens de ledenvergadering werd uitgebreid stil gestaan bij het afscheid van Wim van Boxtel. Wim was gedurende vele jaren actief in zowel het bestuur als de werkgroep detail. Ook was hij actief bij het centrummanagement. Een spin in het (ondernemers)web die we node zullen missen. Wim werd dan ook terecht benoemd tot erelid van de OVA en kreeg daarvoor de bijbehorende oorkonde uitgereikt.
Ilse Maas, van Baboba, werd met algemene instemming toegevoegd aan het bestuur zodat ook na het vertrek van Wim de detaillisten weer vertegenwoordigd zijn in het bestuur. Wij wensen haar veel succes.
Willemjan van Golstein Brouwers werd in het zonnetje gezet vanwege zijn koninklijke onderscheiding ‘Lid in de Orde van Oranje Nassau’ die hij kreeg voor zijn verdienste als lid van de vrijwillige brandweer in Asten.
Onze penningmeester Willy Feller gaf een toelichting op de jaarcijfers.
Na dit officiële gedeelte was het tijd voor de inwendige mens en kon iedereen zich te goed doen aan een uitgebreid buffet. Het was nog lang gezellig en dit concept is zeker voor herhaling vatbaar.

(Foto's Rob Fritsen)

Ondernemen doe je samen

Agenda

14-06-2023

OVA Doe Dag

Inschrijven

12-07-2023

Zomeravondborrel

20-09-2023

Ondernemerscafé

25-10-2023

Bedrijfsbezoek

22-11-2023

Ondernemerscafé