Ondernemerscafé 23 november 2017

Donderdag 23 november stond het ondernemerscafé in de Pandoer helemaal in het teken van “Goed met food”. De eerste gast van de avond was Erik Gorissen van de Plus. Het was die dag precies een jaar geleden dat Erik de Plus in Asten overnam van Mathieu Rijsemus. Hij kwam onder meer met het nieuwtje dat het plakken van de koopzegels binnen afzienbare tijd tot het verleden behoort. Dat gaat straks digitaal, met een app op de telefoon. Dat de kassa’s echter bij de Plus ooit gaan verdwijnen gaat Erik “niet meemaken”, daarvoor vindt hij die veel te belangrijk voor het klantencontact.
Vervolgens was het de beurt aan Pieter Beijers van B en B snijderij BV, gespecialiseerd in het leveren van gesneden groente en fruit op maat. Het vergt soms de nodige creativiteit om hun klanten goed te bedienen wanneer er leveringsproblemen zijn omdat er ergens een oogst mislukt is. Een afdeling van het bedrijf blijft hermetisch afgesloten voor bezoekers. Daar wordt volgens een zelf ontwikkelde methode aardbeientaart gemaakt die langere tijd houdbaar is zonder dat die nat en klef wordt.
Tot slot was het de beurt aan Nina Hoefnagels alias Diëtist Nina. Zij bedient een breed spectrum aan voedingsadvies. Ook mensen met een ziektebeeld kunnen bij haar terecht voor advies maar ook bijvoorbeeld voor leefstijlcoaching. Met Sinterklaas voor de boeg hoeven we ons geen zorgen te maken bij het nuttigen van een chocoladeletter, zolang het maar bij één blijft was de strenge boodschap.
Wederom een goed bezocht ondernemerscafé waar het na afloop nog lang gezellig bleef.

Ondernemen doe je samen

Agenda

27-06-2024

Bezoek aan Kansplus en het Varendonck College

Inschrijven

18-09-2024

OVA Ondernemers Café

23-10-2024

Bedrijfsbezoek

20-11-2024

OVA Ondernemers Café: Jonge Ondernemers