DIA Doe Dag

Op dinsdag 14 juni j.l. hebben we weer met een groot gezelschap genoten van onze jaarlijkse Dia Doe Dag.
Zoals gewoonlijk was iedereen netjes op tijd bij De Schop, zodat we met een goed gevulde dubbeldekker naar Rotterdam konden vertrekken. Maar liefst 70 personen hadden zich opgegeven voor dit bijzondere uitstapje.
In de bus werden we indien gewenst voorzien van koffie, welke ter beschikking werd gesteld door Twintours, fruit en/of een lekkere versnapering welke ter beschikking werd gesteld door Albert Hein (van der Loo BV) Asten.

Rond de klok van 14.30 uur arriveerden we bij de Maasvlakte en werden we allen verwelkomd door een van de hostesses van Uitjes.nl. Eenmaal aan boord genoten we van koffie/thee met heerlijk appelgebak. Terwijl iedereen gezellig met elkaar aan het kletsen was werd er door een gids uitleg gegeven omtrent de indrukwekkende bedrijvigheid van de Maasvlakte en was er gelegenheid boven op het open gedeelte van de ferry om eens lekker uit te waaien.

Hierna vertrokken we per bus naar het centrum van Rotterdam om bij Café Beurs onder het genot van een drankje te genieten van een heerlijke barbecue. Daarna was het tijd om de benen te strekken. De groep werd gesplitst en onder leiding van 4 gidsen hebben we in kleine groepjes een wandeling door Rotterdam gemaakt. Sommigen hebben zelfs van de mogelijkheid gebruik gemaakt om met de gids, de tijdelijke blikvanger, een hoge trap welke was opgebouwd bij het groot handelsgebouw, te betreden. Al met al was het een aangename en interessante rondleiding.

Na een uurtje wandelen kwamen we weer terug bij Café Beurs om ons te laten verwennen door een heerlijk dessertbuffet waarna we nog gezellig na konden kletsen over de heerlijke dag. Rond half tien werd de bus voorgereden en toen iedereen was ingestapt in de dubbeldekker van Twintours werden we weer veilig naar Asten vervoerd. Wat mij betreft een goed georganiseerde dag, welke ik vooral als gezellig en plezierig heb ervaren.

Bedankt allemaal voor jullie bijdrage aan een wederom zeer geslaagde Dia Doe Dag 2016!

Marleen Strauss

Ondernemen doe je samen

Agenda

29-05-2024

OVA Doedag

27-06-2024

Bezoek aan Kansplus en het Varendonck College

18-09-2024

OVA Ondernemers Café

23-10-2024

Bedrijfsbezoek

20-11-2024

OVA Ondernemers Café: Jonge Ondernemers