Bedrijvenbezoek Van Bussel Metaaltechniek

Op donderdag 31 maart jl. waren we met OVA te gast bij Van Bussel Metaaltechniek.
We zijn hartelijk welkom geheten door Caroline en Ton van Bussel, dochter Christel en diverse medewerkers op de vertrouwde locatie Linieijzer 2.

Ton vertelde vol trots dat het een prachtig moment was voor een bedrijvenbezoek. Omdat de tweede locatie verspaning aan de Kortijzer na een forse verbouwing nu volop in gebruik is.

De groep werd verdeeld in zes kleine groepen voor de rondleiding die op beide locaties plaats vond. Op het Linieijzer kon men verschillende disciplines zien zoals het lasersnijden, kanten, lassen en samenstellen van diverse producten. Op dit moment is Van Bussel Metaaltechniek bezig met het inrichten van een grote industriële bakkerij waarvan een groot aantal producten te zien waren. Dus voor de rondleiding was dit het juiste moment, waardoor iedereen een goed beeld kreeg over het kunnen van Van Bussel Metaaltechniek. Indrukwekkend!

Op de 2e locatie aan het Kortijzer vindt verspaning plaats. Ongelofelijk om te zien wat daar in een jaar tijd is neergezet door Van Bussel Metaaltechniek. Na een ingrijpende verbouwing en het plaatsen van een zestal nieuwe machines is deze afdeling volop in bedrijf. Deze productielocatie is opgezet om zoveel mogelijk disciplines in eigenhuis te hebben zodat Van Bussel Metaaltechniek een betrouwbare leverancier is naar behoefte van zijn klanten.

Van Bussel Metaaltechniek heeft een naam die niet alleen in Asten maar ook ver daar buiten bekend is, dit vanwege de hoogwaardige producten, korte levertijd en flexibiliteit.  

De rondleiding / bedrijfsbezoek werd afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

Het is fijn om te horen dat verschillende DIA leden elkaar dagelijks opzoeken, helpen en met elkaar samenwerken! De gun factor is uiteraard van hoog belang, maar waarom zou je verder kijken wanneer je het in Asten bij een collega ondernemer kunt vinden.  De Astense ondernemers zijn uniek in deze regio door met elkaar samen te werken, versterken ze elkaar onder het motto ‘’samen sterk’’.

DIA kijkt terug op een zeer geslaagd bedrijvenbezoek met een fantastische opkomst van bijna 100 leden!
BEDANKT Ton en Caroline, dat wij als OVA een kijkje bij jullie mochten komen nemen.  We hopen dat jullie wens vervuld kan worden en wij als OVA leden nog eens te gast mogen zijn op het nieuw bedrijf aan het Florapark. Wij hebben hier alle vertrouwen in!

Ondernemen doe je samen

Agenda

14-06-2023

OVA Doe Dag

Inschrijven

12-07-2023

Zomeravondborrel

20-09-2023

Ondernemerscafé

25-10-2023

Bedrijfsbezoek

22-11-2023

Ondernemerscafé