Zomercafé 27 juni 2013

Terug van weggeweest: het zomercafe 2013. Het kon eigenlijk niet misgaan. Alles geregeld.  Je krijgt het weer dat je verdient. De ondernemers waarvan we verwachten dat ze roet in het eten konden gooien hebben we niet toegelaten. Zeg maar een streng selectiebeleid aan de voordeur. Ieder voor zich weet dat het aan hem of haar niet heeft gelegen. Ik heb al is met een schuin oog naar de anderen gekeken. Zijn er ook bij die er op gerekend hadden. Ondernemers die geen zomerkleding aan hebben? De conclusie is dat ik niet weet wie ik de schuld moet geven.

Voor degene die nog eens willen kijken en overwegen hebben we hieronder de foto's geplaatst. En toch zaten er nog een tiental personen buiten. Zeg maar tegen beter weten in. Zij wisten zeker dat het verdiende weer nog zou komen. Maar voor de rest was alles prima geregeld.

Een ruime groep ondernemers had zich verzameld bij Friends om een vervolg te geven aan de zomercafe’s van weleer. Velen op de fiets. Met de 80 aanwezigen was de zaal van Friends meer dan prima gevuld. Later op de avond spreidde zich dat ook naar het grand café en jawel naar buiten. Uitgebreid hebben we de gelegenheid gekregen de plannen voor de vakantie en de onderneming met elkaar te bespreken. Natuurlijk ging het vaak ook helemaal nergens over.  Tussendoor werden we voorzien van een glaasje bier, een wijntje of een ander drankje. De zeer luxe hapjes waren voortreffelijk en ruim voorradig.

Al met al fantastisch om zovelen te mogen begroeten. Prettige vakantie voor hen die nog niet weg zijn en ook voor hen die al wel vakantie vieren. Hopelijk tot komend jaar : Friends.

P.S.: Misschien dat de ondernemers die tijdens hun vakantie slecht weer treffen dat even kunnen laten weten. Kunnen we daar volgend jaar bij het selectiebeleid rekening mee houden.

Ondernemen doe je samen

Agenda

14-06-2023

OVA Doe Dag

Inschrijven

12-07-2023

Zomeravondborrel

20-09-2023

Ondernemerscafé

25-10-2023

Bedrijfsbezoek

22-11-2023

Ondernemerscafé