Ondernemerscafé 29 november 2012

Op donderdag 29 november vond het laatste ondernemerscafé van dit jaar plaats bij “Proost in de Brouwerij”. Dit was tevens het laatste café op deze locatie. Vanaf 2013 verhuist het ondernemerscafé naar Innesto (voorheen De Klothoeve).
Of het nu kwam door de onlangs succesvol gehouden ADS beurs, de berichtgeving op Facebook en Twitter waarbij het OVA Ondernemerscafé extra onder de aandacht werd gebracht… vanaf half negen stroomde de bezoekers binnen. Ongetwijfeld had dit ook te maken met de sterke “line up” van gasten aan tafel.

Adem Özdemir trapte af deze avond. Adem werd nu zelf aan de tand gevoeld door Roland Aarts en Monique Martens. Het beeld van de “traditionele” tandarts heeft Adem met zijn verhaal definitief veranderd. Adem vertelde geanimeerd over hoe hij als jonge tandarts in Asten terecht gekomen is en dat er heden ten dage veel meer aandacht is voor preventie.

Na de eerste gast presenteerde Jos Jacobs van Asten in Kerstsfeer de festiviteiten die in de decembermaand gaan plaatsvinden op en rondom het Koningsplein.

Wim van de Schoot en Thijs van Rooij van Telecombinatie waren de volgende gasten die aanschoven. Wim die 26 jaar geleden de overstap heeft gemaakt van de autobranche naar de telecom heeft inmiddels meerdere filialen waaronder een winkel in de Midas. Daarnaast is hij nog als ondernemer betrokken als initiator van een groot landelijke franchiseketen met meer dan 100 telecomwinkels. Hij wist zich gesterkt door zijn jonge compagnon Thijs. Thijs liet duidelijk horen dat hij een enorme passie heeft voor alles wat met telefonie te maken heeft. De trends in telecom land kwamen voorbij en ook werd een voorzichtige blik in de toekomst geworpen. Thijs en Wim lieten blijken dat zij in deze dynamische branche, door hun actuele kennis en ervaring, de klant goed kunnen blijven bedienen.

De commerciële minuut werd deze keer ingevuld door Vergo. Dit bedrijf in groenvoorziening vertelde op enthousiaste wijze over de adoptie van een rotonde in Asten en legde uit waarom er voor bepaalde plantensoorten is gekozen

Als laatste gast nam Patrick Smits van Multibier plaats aan tafel. Na een bekentenis dat hij niet alle van zijn 1200 a 1300 bieren, die hij in zijn assortiment voert, heeft geproefd, vertelde Patrick over de successen en tegenslagen van deze groothandel in (speciaal)bier. Dat je bij Patrick ook gepersonaliseerde cadeauverpakkingen kan laten maken, was voor vele aanwezigen nieuws. Ook kwam Patrick met een nieuwtje over “bier in de Hemel”, althans over de gevestigde drankenwinkel in de betreffende Astense straat, waarvan Patrick eigenaar is. Binnenkort zal deze met een nieuwe naam verder gaan.

Na het officiële gedeelte werd er nog lang gezellig nagepraat en geborreld.

Het volgende café is op donderdag 28 februari bij Innesto.

Het OVA café is ook te vinden en te volgen op Facebook en Twitter:
http://www.facebook.com/OvaOndernemerscafe
https://twitter.com/OCAsten

Ondernemen doe je samen

Agenda

29-05-2024

OVA Doedag

27-06-2024

Bezoek aan Kansplus en het Varendonck College

18-09-2024

OVA Ondernemers Café

23-10-2024

Bedrijfsbezoek

20-11-2024

OVA Ondernemers Café: Jonge Ondernemers