Aftrap 2024

Woensdagavond 24 januari stond voor de ondernemersvereniging uit Asten in het teken van de aftrap voor het nieuwe jaar.

Het bestuur en de werkgroep hadden een aantrekkelijk programma voorbereid gezien de fantastische opkomst. Voorzitter Rob Bongenaar heette een nagenoeg volle zaal bij ons Jantje welkom en blikte eerste even terug op 2023. De diverse ondernemerscafe’s werden besproken, de bijzonder gezellige Doe-dag en de succesvolle bedrijfsbezoeken bij Devapo en ’t Kwartier.

Vanuit een stukje zelfreflectie heeft OVA een enquête uitgestuurd naar alle leden, om te toetsen of de vereniging nog steeds op de juiste manier bezig is en voldoet aan de behoeften van haar leden. De resultaten van deze enquête werden gedeeld en hieruit bleek dat de vereniging prima presteert en op de juiste wijze haar leden probeert te verbinden.

Willy Feller neemt vervolgens de cijfers door en laat zien dat OVA nog steeds een gezonde vereniging is. Miranda van Bussel en Hans van de Mortel hebben de kascontrole uitgevoerd. Zij verlenen decharge en stippen aan dat de investering in Gemeentebijeenkomsten een waardevolle is, die zeker voor 2024 ook weer gebudgetteerd mag worden. De OVA is samen met de gemeente een project begonnen om de energietransities in Asten in beeld te brengen waardoor vooral industrieel Asten in samenwerking efficiënter in hun behoeftes kan worden voorzien.

Na de cijfers betreedt beroepsentertainer Rob Scheepers het podium. Op hilarische wijze neemt hij de zaal mee in zijn verhaal over de Brabantse en Limburgse ondernemerscultuur. Menig ondernemer uit de zaal wordt spontaan betrokken en door zijn ongekende improvisatievermogen wordt de zaal getrakteerd op unieke humor. Na dit fantastische optreden wordt er met een bubbeltje geproost op een nieuw jaar. Timo’s Kitchen zorgt vervolgens voor een culinaire omlijsting met heerlijke hapjes. De netwerkborrel was wederom gezellig en het was fijn om weer met velen onder elkaar te zijn.

Ons Jantje had met zijn team de avond perfect verzorgd en we kijken uit naar de eerstvolgende activiteit, een bedrijfsbezoek bij SHI in Asten op 13 maart.

Foto's: Rob Fritsen / SIRIS

Ondernemen doe je samen

Agenda

18-09-2024

OVA Ondernemers Café

23-10-2024

Bedrijfsbezoek

20-11-2024

OVA Ondernemers Café: Jonge Ondernemers