Duurzaam ondernemen

 

Geachte relatie ondernemersvereniging,

 

Graag stellen wij u op de hoogte van een nieuwe online activiteit van de Kamer van Koophandel, namelijk de MOOC (Massive Open Online Course) ‘Duurzaam Vooruit’. Dit heeft als doel om ondernemers duurzaam vooruit te helpen door samen op te trekken!

De leden van uw vereniging zijn van harte welkom om hieraan deel te nemen, ook u kunt gratis meedoen. Tevens stellen wij het zeer op prijs als u deze MOOC Duurzaam Vooruit onder de aandacht brengt bij uw leden.

 

MOOC Duurzaam Vooruit; Maak samen met anderen een duurzame stap vooruit met uw bedrijf!

Duurzaamheid is een thema waar we als samenleving niet meer omheen kunnen. Vandaag de dag ervaren ook steeds meer ondernemers dat ze met duurzaamheid hun positie in de markt kunnen versterken. Het levert ze veel op. Niet alleen goodwill van klanten, maar ook het gevoel zelf iets bij te dragen aan een duurzamere wereld. En niet te vergeten: er zit business in! De MOOC 'Duurzaam Vooruit' start op aanstaande maandag 15 mei, deelnemen kan daarna ook! Het initiatief is een mix van een online cursus en een sociaal platform. Vanuit een logische opbouw doorloopt u in 4 weken 4 blokken. Deze blokken bevatten een grote variatie aan items die het onderwerp vanuit verschillende kanten belichten. Van korte filmpjes tot boeiende artikelen en nuttige links. Aan het eind van ieder blok staat er een opdracht voor u klaar om de vers verworven inzichten in de praktijk te kunnen brengen in uw bedrijf. De MOOC 'Duurzaam Vooruit' helpt u in 4 blokken om uw eigen bedrijf te verduurzamen. 

        

Waarom u dit niet mag missen

Topondernemers vertellen open en eerlijk over hun route op weg naar duurzaamheid. Met hun tips en adviezen kunt u direct aan de slag. Bovendien nemen toonaangevende experts u aan de hand en laten u zien hoe u zelf met duurzaamheid aan de slag kunt in uw eigen bedrijf. U volgt de MOOC samen met andere ondernemers. Hun input helpt u om uw eigen ideeën goed aan te scherpen of mogelijk zelfs samen een duurzame stap vooruit te zetten. Met behulp van speciale opdrachten kunt u de verworven inzichten in de praktijk brengen in uw bedrijf. U bouwt een zeer waardevol netwerk op en kunt  inloggen en deelnemen wanneer het u uitkomt (24/7).

 

Op https://www.kvk.nl/duurzaamvooruit vindt u meer informatie en kunt u zich gratis aanmelden. Meld u vandaag nog aan en verzeker uzelf van een plek bij de eerste 1000 deelnemers. Bovendien denken wij dat deze MOOC interessant is voor uw achterban. Wij hopen dat u dit initiatief onder de aandacht kan brengen. Dit kan heel eenvoudig met de materialen in de bijlagen: tekst voor op een website; tekst voor een nieuwsbrief en beelden in divers format. Alvast dank voor uw medewerking!

Ondernemen doe je samen

Agenda

In verband met corona zijn alle activiteiten in 2020 bevroren.